TEDxUniversityofZagreb 2017

Switch – preokret koji mijenja i unaprjeđuje život tema je ovogodišnjeg TEDxUniversityofZagreb, koji će se održati 3. lipnja u Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa. Govornici iz svijeta znanosti, medicine, sporta, marketinga, obrazovanja, putovanja, dizajna i mnogih drugih područja govorit će o svojim životnim preokretima. Radi se o preokretima koje su doživjeli u privatnom ili poslovnom životu, preokretima u znanosti ili određenoj industriji.

Daniel Ackermann, Iva Silla, Ivan Miličević, Josipa Bosak, Luka Ciganek, Marita Bonačić, Pamela Konjevod, Tea Zavacki i Tina Odinsky Zec govornici su koji će svoje inspirativne priče i trenutke koji su bili preokret u njihovim životima podijeliti sa studentima i ostalim zainteresiranima. Ovi ljudi odlučili su podijeliti svoje životne priče koje inspiriraju i motiviraju. Promjena može biti s lošijeg na bolje, iz dosadnog u uzbudljivo, iz kompliciranog u jednostavno – ali i obratno. Ljepota u tome je što su pojedinci donosioci odluke u kojem će promjena ići, imaju moć i potpunu odgovornost. Kada to osvijeste, lakše će ostvariti svoje životne ciljeve.
Svi koji tragaju za inspiracijom i motivacijom da bi došli do trenutka koji će biti switch u njihovim životima mogu saznati više informacija ako prolutaju po našoj web stranici.